Összeverekedett két férfi Debrecenben, egyikük kórházban van

Egy vita után összeverekedett két férfi Debrecenben, egy zsebkés is előkerült. A debreceni rendőrök azonosították a két férfit.
Egy helyi polgárőr értesítette a rendőrséget 2017. február 11-én dél körül arról, hogy Debrecenben, a Petőfi téren az egyik autóbuszmegállóban két férfi összevitatkozott, majd összeverekedett.

Megvágta a nyakát

A vita hevében L. Csaba egy zsebkéssel megvágta a másik férfi nyakát. A 21 éves helyi lakos erre megrúgta támadóját, aki elesett, majd a földön fekvő férfit többször megütötte.

Sz. Roland abbahagyta a bántalmazást és a közeli vasútállomás épületébe menekült, azonban a polgárőr követte őt.

A helyszínre érkező rendőrök a bejelentővel közösen azonosították, majd elfogták a férfit, miközben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a 44 éves helyi támadót, L. Csabát kórházba vitték.
Sz. Roland a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, míg L. Csabát jelenleg is kórházban kezeik.

A járőrök a 21 éves férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság L. Csaba ellen garázdaság bűntett, míg Sz. Roland ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást – olvasható a police.hu-n.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog