Megöltek egy fiatalt Budapesten - felbukkant egy rejtélyes idegen

Nem ez volt az első eset, hogy valaki a Hajógyári-szigetre indult szórakozni, majd örökre nyoma veszett.
Rejtélyes idegen segíthet kideríteni, hogyan halt meg hat évvel ezelőtt a budapesti Hajógyári-szigeten Haraszti Géza. Egy idegen jelentkezett ugyanis az ügyészségnél azzal, hogy fontos informá­ciói vannak a gyilkosságról, amely az egykori Dokk Caféban történt. Bár személyesen nem volt hajlandó vallomást tenni, azt ígérte, megteszi írásban. Ezért aztán sokan várták a csütörtöki tárgyalási napot a Fővárosi Ítélőtáblán, ahol viszont kiderült: a titokzatos tanú írásban sem küldte el vallomását. A bíróság ezért beidézte a következő tárgyalásra - írja a Blikk.

Az ügy 2011-re nyúlik vissza. December 3-án a vád szerint a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén mulatott Haraszti Géza barátaival. A részeg férfi véletlenül nekiment az egyik ott dolgozó biztonsági őrnek, aki a földre lökte őt, majd egy társával lerángatták a ruháit, és kivitték a szórakozóhely elé. Itt Géza verése tovább folytatódott, majd valakik egy több mint hat méter magas palánkon átdobták a férfit, aki a Dunába zuhant. Azt máig nem tudni, hogy ezt ki vagy kik tették. Szemtanúja állítólag nem volt a bűncselekménynek, a két meggyanúsított biztonsági őr pedig végig tagadta bűnösségét. A férfi holttestét másnap testvére találta meg.

Nem ez volt az első eset
2006. február 11-én tűnt el a Hajógyári-szigetről a 17 éves Strehó Gergő, aki szintén az egyik szórakozóhelyre ment. Ő a mai napig nem került elő, és az sem derült ki, mi történhetett a fiatallal. Tisztázatlan körülmények között halt meg 2006 nyarán a 25 éves focista, R. Zoltán is. A fiatal egy mérkőzése után barátaival bulizni indult a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyére, de nem jutott be.

Forrás: faktor.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog