Breaking News

Józsefvárosi lakásában árulta a drogot egy 17 éves lány

A fővárosi rendőrök elfogták azt a két kereskedőt, akik egy józsefvárosi lakásban árultak kábítószert. Egyikük egy 17 éves lány.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2017. február 10-én ellenőrzési céllal megjelentek Budapesten a VIII., Rákóczi úton lévő társasház egyik lakásában, mert a rendelkezésre álló adatok szerint az ott lakó 32 éves K. Szilveszter, valamint a 17 éves barátnője kábítószert árul.

Közvetlenül elfogásukat megelőzően a 17 éves lány Gy. Ádám 20 éves őrbottyáni lakosnak MDMA-t, míg K. Szilveszter B. Viktor 32 éves budapesti lakosnak marihuánát adott el a lakás előszobájában – közölte a rendőrség honlapján.

A nyomozók a négy személyt, valamint B. Viktor barátját, a közelben várakozó 23 éves G. Bencét elfogták és előállították.


A Rákóczi úti lakásban tartott házkutatás során a nyomozók 350 gramm marihuánát, 116 gramm amfetamint, 230 darab LSD bélyeget, 74 darab különféle tablettát, 3,6 gramm ectasy kristályt, valamint 5,4 gramm kokaint, és pszilocin gombát foglaltak le – olvasható a police.hu-n.

A rendőrök a kábítószereken kívül 181.000 forintot, 400 eurót, továbbá a kábítószerek értékesítéséhez és csomagolásához alkalmas eszközöket is lefoglaltak.

A rendőrség K. Szilveszter, illetve a fiatalkorú lány ellen kábítószer-kereskedelem, míg Gy. Ádám, B. Viktor és G. Bence ellen kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, továbbá kezdeményezte a két kábítószer-kereskedéssel gyanúsított személy előzetes letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu

Nincsenek megjegyzések