Videó: Zsepiket elő! Nem mindennapi lánykérés Újfehértón – Szirénázva érkezett a modern Rómeó

A hideg téli pénteken, délután, nem sokkal három óra után tűzoltóautó áll meg a Margaréta utcában. A lánglovagok azonban ezúttal nem tüzet oltani érkeztek, hanem egészen más feladat várt rájuk. Ifj. Aranyos Imre Újfehértói tűzoltó eljegyezte kedvesét, Dézsán Anitát.
Imrét nemcsak biztatták tűzoltótársai, de a nagy eseményre el is kísérték. Csendben, óvatosan odaosontak létrával a családi ház magas teraszához , majd ekkor megszólaltatták a fecskendő szirénáját. A sziréna hangjára, a szomszédok már az ablakból figyelték kíváncsian, hogy mire készülnek. Többen fotóztak, videóztak is. Imre kis dobozzal a zsebében és egy csokor virággal a kezében nagy reményekkel a szívében felmászott a létrán, és várta a kedvesét.
Anita meglepetten nyitott ajtót, s meghatottan mosolygott. A modern Rómeó átnyújtotta a gyűrűt, majd elhangzott a nagy kérdés. „Hozzám jönnél-e feleségül?”, felhúzták a gyűrűt, majd elcsattant az eljegyzési csók. Imre büszke mosollyal az arcán jelezte, hogy Szíve választottja Igent mondott neki.


Forrás: Aranyos Gergő / haon.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog