Szinte félholtra vertek egy védtelen hajléktalant, mégis pár évvel megússzák a tinik

Szinte halálig vertek egy védtelen hajléktalant, mégis alig pár év múlva szabadulhat egy négytagú mezőtúri fiúbanda.
Még 2013-ban az összevert férfi hajléktalanként élt Mezőtúron, alkalmi munkákból és a havi 22 800 forintos segélyéből tartotta fenn magát - írja az ATV. A banda két tagja kifigyelte, hogy a férfi sebezhető, ezért veréssel fenyegették, hogy fizessen nekik 5-10 ezer forintot kevéske jövedelméből.

A férfi ijedtében belement az alkuba, de egy éven keresztül rejtőzködött előlük. Amikor véletlen mégis összetalálkoztak, a fiúk ackóba lendültek: a rémült férfi után szaladtak, ütni kezdték, még akkor is folytatva ezt, mikor a vergődő áldozatuk már a földre került.

A hajléktalan vérben ázva próbált elkúszni a közeli vasútállomásig, azonban a fiatalok ott is körbevették, mindenét elvették, de a verést ezután sem hagyták abba, csak akkor, mikor egy járókelő elkergette őket. A férfit szinte félholtra verték, több bordája is eltörött, életveszélyesen megsérült. A brutális támadás idején nagykorú férfit öt év letöltendőt, a fiatalkorúak pedig négy évnyi javítóintézetre, illetve három év börtönre ítélte a bíróság.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog