Nemzetközi bűnözőre csaptak le a rendőrök az Ikeában, utána ütött ki a tűz az Örs vezér téren

Egy Svédországban gazdasági bűncselekmények miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök szerdán Budapesten, a zuglói IKEA áruház mélygarázsában, és az intézkedő rendőrök vették észre a mélygarázsban kigyulladt autót, ami miatt végül ki kellett üríteni az áruházat.
A police.hu szerint "egy zuglói lakberendezési üzlet mélygarázsában" elfogták azt a férfit, aki ellen a svéd hatóságok 19 rendbeli gazdasági és pénzügyi bűncselekmény miatt európai elfogatóparancsot adtak ki. A 32 éves svéd állampolgárt előállították, és a magyar rendőrség a férfi kiadatása kapcsán - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - felveszi a kapcsolatot a svéd rendőrökkel.

A BRFK közleménye szerint a nyomozók a férfi elfogása után észrevették, hogy egy nem messze parkoló személygépkocsi motorteréből lángnyelvek csapnak fel. A rendőrök a mélygarázsban tartózkodókat felszólították, hogy haladéktalanul hagyják el a vészkijáraton a parkoló szintet, és értesítették a tűzoltókat, majd az áruházi biztonsági szolgálat munkatársaival közösen eloltották a gépkocsi motorterében keletkezett tüzet - írta a rendőrség.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog