Most már mindenki nézzen be a szomszéd garázsába: újabb Ferrari került elő Budapesten

Lehet, hogy a következő lopott, luxus verdát éppen a szomszédjánál találják meg: a piros négykerekű után, egy újabb járgányra bukkantak a fővárosban. A piros színűt egy újbudai, míg a fehéret egy gazdagréti teremgarázsban találták meg a rendőrök.
A fővárosi rendőrök elfogták azt a két érdi férfit, akikhez köthető autókereskedésekben több olyan kocsit találtak, amelyek alvázszámát átütötték és rendszámát kicserélték. – Az eddigi nyomozásnak köszönhetően 2017. január 6-án 15 óra körül találták meg a rendőrök a fehér színű Ferrarit, melynek értéke meghaladja az 50 millió forintot. A helyszíni szemle jelenleg is tart. Az már biztos, hogy a fehér luxusautót is ugyanaz a két személy bérelte egy madridi cégtől, mint a piros Ferrarit, majd ezt sem vitték vissza – adta hírül a Police.hu.

A két férfit előállításuk után gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Velük szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya orgazdaság és egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt indított eljárást.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog