Breaking News

Megújul a Figyelő - szerkesztőbizottság alakult

Csütörtökkel háromtagú szerkesztőbizottságot állít fel a Figyelő, a testület feladata a lap megújítása - közölte az MTI-vel a nap folyamán a szerkesztőség.
Fotó: nol.hu
A tájékoztatás szerint a szerkesztőbizottság elnöke Lánczi Tamás, tagjai L. Simon László és Tallai Gábor. Lánczi Tamás a Századvég Alapítvány vezető elemzője, L. Simon László fideszes országgyűlési képviselő, Tallai Gábor pedig a Terror Háza Múzeum programigazgatója.

A bizottság értékeli a lap piaci helyzetét, javaslatokat dolgoz ki a nyomtatott és online verzió intellektuális, szerkezeti és vizuális megújítására, valamint felel az átalakítás sikeres megvalósításáért - írják.

Az Origo december elején írt arról, hogy Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója vette meg a Figyelő című hetilapot. Az új tulajdonos a portálnak akkor elmondta: legfontosabb célja "a magas szintű szakmai munka folytatása". Hangsúlyozta: a Figyelő korábban is nagyon fontos orgánum volt, amelynél sok tudás halmozódott föl; ennek elvesztése óriási veszteség lett volna a hazai sajtóvilágban; a "minőség, méltányosság és mértéktartás" szóval jellemezhető, hogy milyen újságot szeretne csinálni a Figyelőből.

MTI

Nincsenek megjegyzések