Breaking News

Horror Csepelen: órákig lógott a negyedikről a véres holttest

Egy vérző holttest hosszú ideig lógott egy 4. emeleti lakásból. Hátborzongató öngyilkosság szemtanúi voltak hétfő délután a járókelők Csepelen.
Felvágta az ereit, nyakon szúrta magát, majd kötéllel a nyakában kiugrott egy negyven év körüli, csepeli férfi egy Katona József úti ház 4. emeletéről hétfő délután. A felakasztott, vérző holttest hosszú ideig lógott az ablakból, mivel a hatósági eljárást el kellett végezni. A járókelők döbbenten szemlélték a borzalmas eseményeket.

Egy környéken lakó nő szemtanúja volt a tragédiának, valósággal sokkolták a látottak: „Ez nagyon irtózatos dolog, és fényes nappal pont arra jártam, megrémültem nagyon” – írta Face­book-oldalára. Ottjártunkkor a rendőrök még helyszíneltek, a negyedik emeleti lakás erkélyéről egy férfi egy felmosóval tisztogatta az alatta lévő lakás erkélyének tetejét. A földszinten azonban hatalmas vértócsa jelezte a borzalmas előzményeket.

– Egy házaspár lakik abban a lakásban, nemrég költöztek az albérletbe, van egy iskolás gyerekük is – mondta egy, a szemközti házban lakó, kutyáját sétáltató férfi. – Nem ismertük jól őket, mindenkit megdöbbentett ez a tragédia, nem tudjuk az okait. Hogy hagyhatta így ott a családját? – töprengett a férfi.

Nem sokkal később egy rendőr kíséretében megérkeztek az áldozat hozzátartozói. A rendőr felkísérte a lakásba az asszonyt és a hátán iskolatáskával mellette ballagó kisfiút.

Eddig nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a rendőrség tehát közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.

Forrás

Nincsenek megjegyzések