Fojtogattak és meg akartak erőszakolni egy nőt a Szegedre tartó vonaton.

Oszd meg a történetet másokkal is, hogy ez ne történhessen meg és minél jobban figyeljünk oda egymásra!  
Nem sokkal azután, hogy a vonat elindult, hajnal 4 óra körül a nő kiment a mellékhelyiségbe. A néptelen vonaton ezt kifigyelte egy férfi, és...

Minden bizonnyal élete legszörnyűbb pillanatait kellett átélnie annak a nőnek, aki nemrég a Budapest Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő személyvonaton utazott.

Nem sokkal azután, hogy a vonat elindult, hajnal 4 óra körül a nő kiment a mellékhelyiségbe. A néptelen vonaton ezt kifigyelte egy férfi, és mire a nő végzett, a férfi már lesben állt a mosdó ajtaja előtt.

Amint kinyílt az ajtó, a férfi visszanyomta őt a mosdóba, fogdosta, és letépte a ruháját. A nő próbált volna segítségért kiabálni, de nem tudott szabadulni a férfi szorításából. A támadó nagyon eltökélt volt, perverz vágya hajtotta előre.

Áldozata ellenállását letörve fojtogatni kezdte, aki emiatt egy rövid időre elvesztette az eszméletét. Ezután az arcát először kézzel, majd a mosdó falába ütötte. A nő szája erősen vérezni kezdett. A vért látva, illetve észlelve, hogy Vecsés megálló közeledik, a férfi abbahagyta a bántalmazást, letépte a nő táskáját, övtáskáját, majd a megálló vonatról leugorva, futva elmenekült az állomásról. A rendőrség azonban szerencsére elfogta, már tárgyalják is az ügyét a Budapest Környéki Törvényszéken.

Nagyon fontos, hogy figyeljünk egymásra. Buszon, vonaton, ne hagyjuk, hogy kiszolgáltatott emberek helyzetét kihasználják az ocsmány, undorító bűnözők!

Forrás: blikk.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog