Fiáért aggódik a hummeres ámokfutót megfékező Móra Ferenc

Fiáért aggódik a hummeres rendőrgyilkos megfékezéséért kitüntetett makói Móra Ferenc: Bendegúz fél oldalára lebénult, az agyából kétdiónyi daganatot operáltak ki.
A makói Móra Ferenc neve még 2012-ben vált ismertté, amikor is arra járó civilként megfékezte Apátfalván azt az osztrák hummerest, aki halálra gázolt egy rendőrt, majd késsel fenyegetőzött. A hős férfit akkor kitüntették, most azonban közel sem olyan vidám az életük. Fia, Bendegúz ugyanis kórházban fekszik, fél oldalára lebénult.
– Az egész család megdöbbent, amikor Móra Bendegúznak a múlt héten előbb a bal lába, később a teljes bal oldala lebénult. A makói középiskolás agyából kétdiónyi daganatot operáltak ki, két lépésben. A makói sürgősségi után Hódmezővásárhelyre, onnan pedig a szegedi klinikára vitték. Itt operálták – eredetileg az intenzív osztályon volt, most már az idegsebészeten gyógyul – írja a Délmagyar. A vidéki portálnak meghatódva nyilatkoztak Móráék: a családnak kellemes meglepetés volt, hogy annyian támogatták őket.
– Még olyanok is megkerestek segítséget ajánlva, akikkel korábban politikai vitám vagy összezördülésem volt.  – tette hozzá. Ferenc elmondta, nagyon hálásak a hódmezővásárhelyi és a szegedi orvosoknak. Százával jöttek az együttérző, jobbulást kívánó hozzászólások, telefonhívások. Úgy éreztem, az egész város drukkol nekünk – mondta az édesapa.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog