Breaking News

Életvidám, mosolygós, vagány kisfiú volt a Székesfehérváron kihűlt Marci

Életvidám, vagány és mosolygós kisfiú volt az a gyermek, aki január 9-én egy fűtetlen emeleti szobában fagyott halálra. Az ügyben hírzárlatot rendeltek el, annyit azonban tudni, hogy még nyomoznak az egyenruhások.
Érthetetlen, megmagyarázhatatlan, felfoghatatlan a január 9-én történt gyermekhalál. Aznap éjjel egy fehérvári külterületi ház emeleti, fűtetlen szobájában kihűlés miatt elhunyt egy cukorbeteg kisfiú. A gyermeket életvidám, mosolygós, vagány és mások előtt sosem panaszkodó 11 évesnek ismerték, édesanyjáról sem tudtak rosszat mondani. Az ügyben egyelőre hírzárlatot rendeltek el, ám a Kisalföldnek nyilatkozott egy neve elhallgatását kérő ismerős.


– Annyit mondhatok, hogy az anya nem volt se mentális beteg, sem őrült. Egy teljesen átlagos nőről beszélünk. Semmi különleges nem volt a viselkedésében. A kisfiú sokat hiányzott az iskolából, volt, hogy 3 hetet egymás után. Az inzulint magának adta be a suliban, így nem értem, otthon mi történhetett. Január 4-én ment utoljára iskolába, teljesen jól volt, várta a másnapi korcsolyázást - ahová már nem érkezett meg. És utána soha többet – írja a Kisalföld.hu.

Nincsenek megjegyzések