Breaking News

A három szekszárdi férfi többször is kifosztotta a tanyát

A Szekszárdi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három helyi férfival szemben.
Szekszárdi tanyatulajdonosok tettek feljelentést, mert 2014. májusban ismeretlen tettesek a Palánki-hegyen, Görögszón, valamint Baktán található tanyákba mentek be úgy, hogy az épületek ajtaját berúgták, befeszítették, majd fém tárgyakat, szerszámokat, kisgépeket, gáztűzhelyt és más használati tárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozók a helyszínen rögzített nyomok alapján 2016. augusztusban azonosították a bűncselekmények egyik elkövetőjét, a 35 éves szekszárdi V. Zs-t, akit előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök a nyomozás további eredményeként előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfi két szekszárdi társát is, a 26 éves Sz. A-t, valamint a 22 éves V. B-t. Az elkövetők a bűncselekményeket beismerték, szabadlábon védekezhetnek. A nyomozók összesen öt betörés vonatkozásában állapították meg, hogy azokat a három férfi követhette el.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek a napokban átadták.

Forrás: police.hu

Nincsenek megjegyzések