Élettársait bezárta és verte, egyikük meghalt

Két élettársát is súlyosan bántalmazta egy 69 éves férfi, aki ellen most emeltek vádat. Az egyik nőt hetekig nem engedte ki a lakásból, a másikat pedig halálra verte.
A 69 éves férfi előbb a vele élő nőt fogva tartotta és többször durván megverte, majd a későbbi élettársát is bántalmazta, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy pár nappal később meghalt.

A férfi az egyik nővel 2013 augusztusában költözött össze a XI. kerületben, utána a nőt majdnem három héten át fogva tartotta. A nő a házat nem hagyhatta el, mert a férfi retesszel zárta be az ajtókat, az ablakok pedig túl kicsit voltak, hogy kiszökhessen rajtuk. Ezalatt az idő alatt a férfi a nőt legalább háromszor megverte, amikor megpróbált elszökni. Egy reggel végül a férfi figyelmetlenségét kihasználva a nőnek mégis sikerült megszöknie.

A férfi ezután összejött egy másik nővel, akivel 2014 februártól élettársi kapcsolatban éltek egy XI. kerületi elhagyott épületben. 2015 januárjában a nő elköltözött, megismerkedett egy másik férfival, de végül pár nappal később mégis visszaköltözött előző párjához, aki nem bocsátotta meg neki, hogy megismerkedett egy másik férfival. Ezért 2015 január 20. és 22. között többször súlyosan bántalmazta a nőt, akinek mindkét alkarja és több bordája is eltört, valamint súlyos mellkasi sérüléseket is szenvedett.

A rendőrségnek a férfi lánya szólt, amikor a nő átment hozzá, hogy segítséget kérjen. A rendőrök a súlyosan sérült nőhöz mentőt hívtak, a férfit pedig előállították, de a nő néhány nappal később az orvosi kezelés ellenére meghalt.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfit folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével, valamint a másik sértett vonatkozásában halált okozó testi sértéssel vádolja, és végrehajtandó szabadságvesztés büntetést kért ellene.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog