Busszal tört magának utat a fóti autótolvaj

Akciófilmes megoldással, egy  kaput áttörve szerzett furgont a Krisztián, a fiatal férfi a mohóságába bukott bele.
Parkoló teherautóban kutakodott B. Krisztián, amikor elkapták: a 19 éves fóti lakost a tulajdonos fogta meg, és tartotta a helyszínen a rendőrök érkezéséig.

A férfit a Dunakeszi Rendőrkapitányságon hallgatták ki, ahol  az is kiderült, hogy a fiatal férfi egy nap alatt több autólopást és feltörést is letudott.

December 15-én hajnalban egy fóti autószerelő műhely telephelyén járt, ahol bemelegítésképpen először napszemüveget zsákmányolt, betörve egy személyautó hátsó ablakát.

Busszal tört utat a lopott furgonnak 

Ezután egy furgont nézett ki magának, és a zárt telepkapu sem jelentett neki problémát: elkötött egy buszt, amivel szabályosan áthajtott az akadályon, milliós károkat okozva.

A buszt hátrahagyva pedig elvitte a furgont. Hogy miért nem elégedett meg ennyivel, kérdéses, de még aznap koraeste megpróbálta kifosztani az elhagyatottnak hitt teherautót is - ami végül bukását jelentette.

A lopás vétségével és bűntettével, valamint rongálás vétségével gyanúsított férfi ellen eljárás indult, december 18-án pedig bírósági jóváhagyással előzetes letartóztatásba került.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog